آموزش حاضر از مجموعه آموزش های بیوشیمی ساختار می باشد که طی آن به بررسی تخصصی اسیدهای آمینه خواهیم پرداخت. مهم ترین مباحث این آموزش شامل مطالعه دقیق هر یک از 20 اسید آمینه معمول، بررسی شاخص آبگریزی، نحوه تعیین pH ایزوالکتریک و مهم ترین آزمایش های شناسایی کننده اسیدهای آمینه می باشد. بررسی جامع اسیدهای آمینه زمینه پاسخگویی به سوالات آزمون های مختلف را فراهم می سازد، ضمن اینکه امکان شناخت هر چه بهتر پروتئین ها نیز مهیا می گردد.
لطفا سوالات تخصصی مرتبط با این آموزش را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید به سوالات در قسمت نظرات پاسخ داده نخواهد شد.
نظراتـــ کاربـرانـــ
کاربر گرامی جهت درج کردن نظر می بایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا در سایت ثبت نام کنید .