آموزش بیوشیمی ساختار- کربوهیدرات ها

آموزش بیوشیمی ساختار- کربوهیدرات ها

توجه به کربوهیدرات ها از بعد ساختاریشان همواره از موضوعات با اهمیت بالا در بیوشیمی بوده است. توسعه انواعی از روش های درمانی و تشخیصی از دستاوردهای مطالعه ساختاری کربوهیدرات ها هستند. بر همین اساس، تعدادی از سوالات آزمون های بیوشیمی به این مبحث اختصاص دارد. این آموزش با گردآوری مطالب کتب مرجع بیوشیمی و بررسی دقیق آنها، مجموعه ای جامع از ساختار کربوهیدرات ها را فراهم ساخته است تا بعنوان منبعی مطمئن برای فهم دقیق این مبحث و پاسخگویی به سوالات کنکورهای مختلف باشد.

لطفا سوالات تخصصی مرتبط با این آموزش را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید به سوالات در قسمت نظرات پاسخ داده نخواهد شد.

فهرستــــ دانلودهـا

برای فعال شدن لینک های دانلود می بایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا در سایت ثبت نام کنید سپس اقدام به خرید دوره کنید.

لطفا در زمان انجام دانلود تا انتهای فرایند دانلود ، این صفحه را باز نگاه دارید.

1 2
  • آلدوزها، کتوزها و بررسی ایزومری آنها

    00:17:50 رایگانـــ

    در این بخش انواع آلدوزها، کتوزها و ایزومرهای مختلف کربوهیدرات ها شامل دیاسترومر، اِنانتیومر، اِپیمر، آنومر و ایزومرهای عاملی مطالعه خواهند شد.

3
  • مونوساکاریدهای حلقوی

    00:10:50 رایگانـــ

    فرآیند تشکیل مونوساکاریدهای حلقوی و ساختارهای استال و همی استال/ کتال و همی کتال در این بخش بررسی می گردند.

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
  • تعیین فعالیت و نحوه محاسبه چرخش نوری کربوهیدرات ها

    00:12:50 نقدیـــــ

    برای دریافت این بخش می بایست ابتدا دوره را خریداری نمایید.

    در این بخش فعالیت نوری کربوهیدرات ها بررسی می شود. کربوهیدرات های فعال نوری و نحوه محاسبه چرخش نوری آنها و نیز ترکیبات غیر فعال نوری (راسمیک و مزوها) مورد مطالعه قرار خواهند گرفت.

15

نظراتـــ کاربـرانـــ

کاربر گرامی جهت درج کردن نظر می بایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید و یا در سایت ثبت نام کنید .


برچسبــ ها: